Zoals te verwachten doet Autodemontage Hoogeveen veel met auto-onderdelen. Wij doen zowel aan inkoop als verkoop van onderdelen van gedemonteerde auto’s. Je kunt dus bij ons terecht om auto-onderdelen aan ons te verkopen, maar je kunt ook kijken of we voor jou geschikte onderdelen in onze voorraad hebben. Heb je geen auto onderdelen, maar wel een oude of kapotte auto? Ook dan kun je bij ons terecht. Ook sloop- en schadeauto’s zijn nog erg waardevol vanwege de bruikbare onderdelen.

Auto onderdelen efficiënt hergebruiken

De vraag naar auto-onderdelen is groot. Zeker als ze ouder, maar nog steeds in goede staat zijn. De prijs verschilt vaak enorm met nieuwe onderdelen. Toch kun je nog jaren plezier hebben van oude auto-onderdelen. Bij Autodemontage Hoogeveen weten we precies hoe we te werk moeten gaan met demontage. Door onze vakkundige werkwijze blijft ieder onderdeel intact. En zo kunnen de auto-onderdelen efficiënt hergebruikt worden.

Milieubewust met auto’s: recycling

Het is algemeen bekend dat auto’s niet goed zijn voor het milieu. Er zijn echter wel oplossingen om de schade beperkt te houden. Ook van auto’s is veel te recyclen. Daardoor hoeven er niet telkens nieuwe artikelen gemaakt te worden. De recycling van auto-onderdelen wordt steeds meer gedaan. Ook bij Autodemontage Hoogeveen. Nog even de grootste voordelen op een rij:

  • Oude auto-onderdelen kunnen gebruikt worden bij het bouwen van nieuwe auto’s en voor nog veel meer doeleinden
  • Jij blijft niet met oude onderdelen zitten
  • Je kunt bij ons voordelig een onderdeel kopen dat je nodig hebt

Auto-onderdelen van Autodemontage Hoogeveen

Kom langs bij Autodemontage Hoogeveen om het juiste auto-onderdeel voor jouw auto te vinden. Of verkoop onderdelen bij ons voor een eerlijk bedrag. Kom bij ons langs voor onder andere:

  • Verlichting
  • Interieur
  • Stuurdelen
  • Carrosserie

Weet je niet zeker of je bij ons terecht kunt? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.