Voor de inkoop van jouw auto in Hoogeveen en de regio Drenthe kun je terecht bij Autodemontage Hoogeveen. Ons demontagebedrijf verzorgt al sinds 2011 de inkoop en demontage van alle type auto’s. Dankzij jarenlange ervaring en kennis weten we raad met ieder automerk. Onze locatie (Fokkerstraat, Hoogeveen) is zeer goed bereikbaar voor inwoners van de gehele regio. Wil je voor autodemontage Drenthe niet uit, kies dan voor Autodemontage Hoogeveen.

Inkoop ongeacht staat van auto

We hebben bij Autodemontage Hoogeveen al veel mensen van hun sloopauto of schadeauto afgeholpen. Maar ook loopauto’s kopen wij in. Ook als jouw auto nog wel loopt kunnen wij hem voor je overnemen. Ongeacht de huidige staat van jouw auto kun je vrijblijvend contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. Jij bepaalt zelf of je onze aangeboden prijs de moeite waard vindt voor jouw auto.

Autodemontage Hoogeveen verzorgt inkoop van begin tot eind

Voor de inkoop van loop-, sloop- of schadeauto’s moeten altijd een aantal zaken geregeld worden. Bij Autodemontage Hoogeveen verzorgen wij alle zaken voor jou van begin tot eind. Onderstaande zaken verzorgen we allemaal voor jou:

  • Onze eigen ophaalservice om de auto bij je op te halen
  • Direct uitbetaling, indien gewenst ook contant
  • Verzending van de RDW-vrijwaring per mail

Binnen korte tijd ben je van jouw oude of kapotte auto af terwijl alle zakelijke aspecten voor je geregeld worden.

Eerlijke prijs voor jouw auto

Voor de inkoop van loop-, sloop-, en schadeauto’s rekenen we altijd een eerlijke prijs. Zelfs voor een auto die total loss is of die de APK-keuring niet door kwam, kun je nog een mooi bedrag krijgen. Je voertuig is toch nog wat waard en bovendien zorgen wij ervoor dat de onderdelen weer gebruikt kunnen worden. Minder sloopafval gaat ook milieuvervuiling tegen. Bij Autodemontage Hoogeveen doe je jouw schade- of sloopauto voordelig van de hand.