In sommige gevallen kan het voorkomen dat je niet in staat bent om jouw auto zelf naar Autodemontage Hoogeveen te brengen voor de inkoop. Hier kunnen natuurlijk verscheidene redenen voor zijn. Het kan aan de auto liggen. Misschien is jouw voertuig total loss of durf je er eigenlijk niet meer mee te gaan rijden. Of je bent om wat voor reden dan ook niet in staat om de auto zelf naar ons te brengen. Wat de reden ook mag zijn, vraag gerust naar onze ophaalservice.

Wij bij Autodemontage Hoogeveen komen jouw auto graag ophalen!

Service van begin tot eind

Bij Autodemontage Hoogeveen bieden we klanten graag complete service aan van begin tot eind. Hier hoort ook onze eigen ophaalservice bij. We volgen altijd een vaste procedure:

  • Contact opnemen
  • Ophalen inkoop auto
  • Uitbetaling; en tot slot
  • Verzending van de RDW-vrijwaring

We halen de sloop- of schadeauto bij jou thuis op, betalen indien gewenst contant uit en zorgen dat jij het vrijwaringsbewijs op de mail ontvangt.

De voordelen van een auto ophaalservice

De auto is een geweldige uitvinding. Je voertuig brengt je snel en gemakkelijk van A naar B. Als een auto echter gebreken krijgt, kan het uiteindelijk wel een blok aan je been worden. Zeker als het voertuig niet meer wil starten. In dat geval biedt de ophaalservice van ons autodemontagebedrijf voor de regio Drenthe een uitkomst. Ervaar de voordelen:

  • Het wegslepen, inkopen en de demontage worden alle door hetzelfde bedrijf geregeld
  • Je auto is direct op de plek waar je hem wilt hebben
  • Je krijgt alsnog een mooi bedrag voor de sloopauto

Een afspraak maken

Wil je jouw auto door Autodemontage Hoogeveen op laten halen? Neem gerust contact op via e-mail of de telefoon. Samen maken we een afspraak voor het gewenste moment en we komen zo snel mogelijk bij je langs. Binnen korte tijd doe jij je kapotte of oude auto van de hand.